En deilig fløyelsmyk lunsj, med søte og friske smaker. N Y D E L I G !
Jeg brukte en blanding av cottage cheese, tyrkisk yoghurt og krem, med litt sukrin og vaniljepulver. Så hadde jeg varme skogsbær over, varmet i vannbad. Hadde litt sukrin og gelatinpulver i bærene.
Mmmmmmm… 😀
Takk for gode oppskrifter. Men du, kan du sei meg kvifor tyrkisk yoghurt er så bra?
Tyrkisk yoghurt har høyt fettinnhold og lavt karboinnhold, og er et godt valg for folk som vil kutte på karb’ene. 🙂
Les også meir om tyrkisk yoghurt her: http://blisunn.no/2011/02/tyrkisk-yoghurt/ Tyrkisk yoghurt er EKTE MAT, naturlig feit og mindre karbohydrater enn i mange andre yoghurter. Også har den en veldig god konsistens 🙂
Karbohydartinnholdet er omtrent det samme i vanlig yoghurt naturell så det er stortsett fettinnholdet som skiller disse. Alternativt til tyrkisk yoghurt (som jo koster litt) kan man bruke yoghurt naturell og en ekstra fettkilde, hvis man er opptatt av å få i seg bra med fett.
Ellers så er jo smak og konsistens på de to typene yoghurt ganske forskjellig, så da tenker jeg at smak og behag får avgjøre hva man velger 🙂
Hei navnesøster.
Eg og lurer på dette med tyrkisk youghurt.
Har leita i butikken. Kor kjøper du den?
Heisann:) Denne boksen fant eg tilfeldigvis på Kiwi i Stryn. Men dei pleier å ha på Bunnpris i stryn:) Tyrkisk yoghurt er som «Lykkehjemmet» sier en feit yoghurt, med mindre karbohydrater. Har skrevet mer om produktet her: http://blisunn.no/2011/02/tyrkisk-yoghurt/
Naaaam! Rene desserten! 😉
Nam! Det så kjempegodt ut!
I actually found this more entertaining than James Joyce.
I had no idea how to approach this before-now I’m locked and loaded.
Good to see real expertise on display. Your contribution is most welcome.
At last some rationality in our little debate.
Grazi for making it nice and EZ.
Thanks alot – your answer solved all my problems after several days struggling
It’s imperative that more people make this exact point.
I can’t hear anything over the sound of how awesome this article is.
Ab fab my goodly man.
You’ve really captured all the essentials in this subject area, haven’t you?
Kudos to you! I hadn’t thought of that!