Paleo smoothie

En deilig og forfriskende frokost! 😀

Ingredienser (til 2 personer)

 • 4 rå egg (du kjenner ikke smaken av egg, men det gjør smoothien mer luftig og mettende)
 • 1/2 avokado (gir smoothien en kremete kosnistens og tilfører sunne fettsyrer)
 • 1/2 banan (gir sødme til smoothien, kan også bruke jordbær)
 • 2 store ss. kokosmelk (bare den «faste» delen, la kokosmelken stå i kjøleskapet så skiller den seg)
 • Masse bær (min favoritt er en blanding av bringebær og blåbær, finn det du liker!)

Kjør alt sammen i en blender til du har en myk konsistens, smaker aller best med en gang!

NYTELSE 🙂

 

105 tanker om “Paleo smoothie

 1. Tilbaketråkk: 10 dager med paleo challenge | Blisunn

 2. Jeg leser overalt at kokosprodukt skal være så sunt, men jeg liker ikke kokossmaken. Er det mye smak av Kokos i smoothien din?

  • Nei, jeg kjenner ikke så mye til kokossmaken i denne smoothien, den blir dekket over av bringebær – som gir mye smak. Evt. kan du jo ta litt mindre av kokosmelken, også ta litt kokosfett (uten smak) og blande med litt varmt vann, for å smelte fettet, ta dette i smoothien.

 3. Heilt nydelig, Ann Kristin! Måtte kjøpe ei banan i dag berre for å prøve det til lunsj! Ete veldig lite frukt til vanlig og merka det på kroppen (eller hodet faktisk) at eg har fått i meg sukker no 🙂 Men det var det verdt! Knallgod smoothie! 🙂

  • Har funnet en «invandrerbutikk» på eid, som selger kokosolje for 61 kr for 500 ml. Så denne er jo ennå billigere! Cocosaen er svindyr! Skal se om jeg kan legge inn en bestilling på iHerb snart – lenge siden sist, har lyst å prøve ut flere ting!

 4. Tilbaketråkk: Paleochallenge dag 18 | Blisunn

  • Hei og takk for det, det var hyggelig 🙂 Jeg bruker cocosa bare av og til. I det siste har jeg brukt så mye kokosolje til steking at jeg ikke har brukt det i smoothien. Men jeg tar som regel en ts. i litt varmt vann også opp i smoothien.

 5. Tilbaketråkk: Paleo challenge fullført! | Blisunn

 6. Tilbaketråkk: Paleo: Kakaosmoothie

 7. Denne smoothien høres deilig ut! 🙂 Jeg ble inspirert av din oppskrift til å lage kakaosmoothie. Fram med blenderen og vips! Kjempegod! 😀

  Jeg har linket til oppskriften din på bloggen. 🙂

 8. Selv hadde vi i dag: 2 store egg, 1 ss kakao, 1/2 ts kokosolje, 3 dl kokt vann, 1/2 ts vanilje, 1 ts honning. Nomnomnom. Kost oss godt med varm kakao. Nå fant jeg jo siden din og disse fristende oppskriftene, så nå vet jeg hva jeg skal ha til lunsj i morgen! 😀

 9. Tilbaketråkk: Frokostsmoothie | KiaraTiara

 10. 903796 429071Wonderful! This weblog looks just like my old 1! It is on a entirely different subject but it has pretty significantly exactly the same layout and style. Excellent choice of colors! 739576

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.