15 tanker om “Sommeren 2012

 1. Hei hei!
  Så nydelige sommerbilder med fantastisk sommer stemme!=)
  Når sommeren er slutt er det så kjekt å se på sånne bildene!:)

  Dessuten, kan du gi noe tips om Paleo-vennlig bacon og pølser? Jeg ble nettop ferdig med Whole30 challenge og forsette nå med paleo og det hadde vært så godt å tilsette litt mer forskjellige matvarer…;)

  • Ja, gode minner kan man leve lenge på!:)
   Tja.. Vi bruker noen pølser fra Ringdal som heter «grillmør» en gang i blant. Dette er ikke et optimalt produkt, men det beste vi har funnet til nå. Bacon bruker vi det de har i butikken, og det som er rimelig – heller ikke optimalt.. Har tenkt tanken å lage bacon selv (har en bestefar som alltid har gjort det) men så lever vi i 2012 og man har en såkalt tidsklemme som stikker kjepper i hjulet for alt man skulle og ønsker å gjøre. Det går altså and å lage bacon selv av «svineribbe», men det krever litt utstyr.
   Supert at du har tatt en Whole30 challenge – håpar du har merket mange positive effekter:)

 2. Tilbaketråkk: My Homepage

 3. 776011 217734After study a number of the websites with your site now, and that i genuinely appreciate your method of blogging. I bookmarked it to my bookmark site list and are checking back soon. Pls have a look at my web page likewise and let me know if you agree. 841610

 4. 61886 448249Ive applied the valuable points from this page and I can surely tell that it gives a great deal of assistance with my present jobs. I would be quite pleased to maintain finding back in this internet page. Thank you. 658012

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.