Vaffelhjerter

Etter å ha laget flere varianter, og tenkt på akkurat denne oppskriften i flere uker ble det endelig laget noen gode vaffelhjerter. Som alltid med meg gjøres det litt på slump og jeg oppfordrer da til å legge til og trekke fra slik som enhver måtte ønske. Men ingredienser og ca mål kommer under..

Vaffelhjerter

 • Egg (6 egg)
 • Smeltet kokosmelk (2 store ss fast kokosmelkmasse – smeltes i mikroen eller i vannbad)
 • Litt salt
 • Johannesbrødkjernemel (2 ts – dette ble vel mye når røren stod til dagen etter..)

Stekes med litt kokosolje i vaffelhjarnet om nødvendig.

Ha på det du måtte like av pålegg, jeg syntes salatblader, rødløk og spekeskinke var nydelig. Røren kan stå i kjøleskapet og brukes dagen etter, og du kan fint ta med deg kalde vaffelhjerter med pålegg på i matpakken. 

25 tanker om “Vaffelhjerter

 1. Hvor mange plater ble dette?
  Og jbkm funker på samme måte for fiberhusk/xantangum osv?
  Det hørtes litt digg ut med disse vaflene. På en måte litt omelettvafler. Jeg lager baconvafler nå, fordi jeg ikke fikk til å lage pannekaker :p

 2. Wonderful story, reckoned we could combine a few unrelated data, nevertheless genuinely really worth taking a appear, whoa did a single master about Mid East has got more problerms also.

 3. 703286 754899Nicely picked details, a lot of thanks towards the author. It is incomprehensive in my experience at present, even so in common, the convenience and importance is mind-boggling. Regards and all of the very best .. 151853

 4. 967293 456861Hey there! This is my 1st comment here so I just wanted to give a quick shout out and tell you I genuinely enjoy reading through your blog posts. Can you suggest any other blogs/websites/forums that go over the same subjects? Thanks for your time! 740635

 5. 307820 124677I discovered your blog internet site on bing and appearance several of your early posts. Preserve up the very good operate. I just now additional the RSS feed to my MSN News Reader. Seeking toward reading far more on your part down the road!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.