Philips SoupMaker

Philips SoupMaker er et nytt verktøy til kjøkkenbenken min. Dette imponerte meg ved første bruk, og jeg gleder meg til fortsettelsen. Supper er noe jeg ikke er spesielt flink på, men ønsker gjerne å bli. Så denne konkurransen var et spark bak for meg til å ta fatt på suppelagingen.

(Sponset innlegg)

Konkurransen går ut på å lage en suppe med maksimalt 5 ingredienser, lage en instagramvideo og laste den opp med hashtaggene #fastslowfoos #PhilipsNO og #ShapeUpNorge

Jeg kunne ønske jeg viste om konkurransen litt før, for siste dag for å delta er i dag 3. april, så beklager at jeg er litt seint ute å informere om denne, men uansett har den gitt meg gode grunner til å lage deilige sunne supper.

Min suppe ble til etter en arbeidsdag hvor jeg tenke på suppe hele dagen, og lagde oppskriften i hodet mens dagen gikk. Jeg kunne ønske jeg hadde mulighet til å lage ekte kraft – noe jeg som regel gjør og som jeg anebfaler da det er mye sunnere og bedre, men denne gangen ble det en kjapp løsning.

Blomkålsuppe ala blisunn:

  • 1 stk blomkålhode
  • 100 g. cheddar (ost)
  • 1 fedd hvitløk
  • Masse persille
  • Hønsefond, jeg brukte 5 ss. (bruk gjerne ekte hjemmelagd kraft!)

Fremgangsmåte:

Kuttet alt opp i størrelser med små blomkålbuketter, bortsett fra hvitløken som jeg finhaket (fordi jeg må innrømme jeg ikke helt stolte på at den ble finmalt i denne maskinen), puttet alt i Philips Soupmaker, fylte på med vann opp til «maksimum grensen» og trykte på programmet som skulle lage en fin suppe på 23 minutt.

Litt småskeptisk trippet jeg runt maskinen i disse 23 minuttene, den gav i fra seg noen brummelyder som jeg tror var da alt ble most til en jevn masse. Så et pipesignal og suppen var klar til servering.

Jeg serverte den med litt Creme fraiche og spekeskinke.

Min vurdering: 

Suppen smakte kjempegodt! Også glovarm, og finmost – noe jeg må innrømme jeg ikke helt hadde trua på. Men det funket! En deilig suppemiddag. Også så lettvindt det var å bruke denne SoupMakeren. Mannen i huset likte suppa også!

Suppen ble stående i beholderen en stund til mannen kom hjem og skulle spise. Den holdt godt på varmen, men det ble noe vanskelig å få den rengjort ordentlig, det var så vidt jeg kunne se det eneste minuset med maskinen så langt.

Sammen med min Philips robust blender. 

 

59 tanker om “Philips SoupMaker

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.