Er det noe vi ikke spiser nok av, er det nok laks, og da gjerne villaks i stedet for oppdrett. Dette er riktig nok ikke det, siden det ikke er alle steder man får tak i villlaks, men jeg vil anbefale alle som har muligheten til det å kjøpe den ville varianten. Her får du inspirasjon til en rask og sunn middag med laks, grønnsaker og ris.
Ingrediensene: Ris (velg "boil in bag" dersom du har liten tid), rømme, smør, grønnsaker og laks.
Laksen: Legg laksestykkene i en ildfast form med salt, pepper og rømme over. Dersom du ønsker en mer spennende smak kan du tilsette hvitløk, persille og litt sitron også. Stek de i ovnen på 200ºC i ca 20 min.
Grønnsaker: Kutt grønnsakene i strimler, skiver, buketter eller lignende og stek de i en stor panne eller wok sammen med et godt smørstykke.
Ris: Kok risen etter anvisningen på pakken.
Velbekomme 🙂
jeg syns det er så kjedelig at villsaks så og si ikke er å oppdrive. retten så godt ut :))
Tilbaketråkk: Regionavisa | Blisunn