Bringebærsmoothie

Denne er inspirert av helsemagasinet VOF. Jeg har bare byttet ut Udo's Choice oljen med avokado fordi jeg ikke hadde denne oljen. En nydelig start på dagen!

 • 100 g. frosne bringebær.
 • 2 egg, rå
 • 50 g. avokado
 • 1 ss. Kokosolje
 • 40 g. Kremfløte

Blend alt i en blender til en myk masse. Serveres med en gang! NYDELIG 🙂 

Næringsinnhold:

 • Energi: 549 kcal.
 • Karbohydrat: 5 g. (4 %)
 • Protein: 17 g. (12 %)
 • Fett: 52 g. (84 %) 
 • Fettsyresammensetning: 31 g. mettet fett, 16 g. enumettet fett, 4 g. flerumettet fett. 

Kommentar:

Jeg synes dette var en veldig god smoothie, som metter bra og gir meg energi lenge. Jeg er glad jeg har funnet et alternativ til min hasselnøtt- og blåbærsmoothie. Ikke fordi jeg har gått lei, men fordi jeg ønsker variasjon og jeg har lenge ønsker en god smoothie (både på smak og på næringssammensetning) som ikke inneholder nøtter. Da kan jeg spare min daglige porsjon nøtter til senere på dagen, Jippi!! 

105 tanker om “Bringebærsmoothie

 1. Er ikke kremfløte et meieriprodukt?
  En annen ting: Smaker du noe til de rå eggene du har i smoothien? Har aldri turt å ha mer enn ett egg i smoothiene mine i frykt for at det skal smake rått egg;)

  • Hei Idunn. Jo, selvsagt er kremfløte et meieriprodukt, her har det gått litt fort i svingene. Skal rette det opp med en gang! (takk!) Jeg tenke på at det ikke inneholdt yoghurt – og dro konklusjonen dermed litt for raskt i hodet. Nei, jeg smakte ikke noe til eggene i smoothien. Hadde selv veldig «frykt» for dette da jeg begynte med et egg i smoothien, men jeg merket ingenting til disse to altså. Det er nok bare å prøve – håper du blir positivt overrasket 🙂

 2. Tilbaketråkk: Elegant bringebærsmoothie

 3. Tilbaketråkk: Bringebærsmoothie | lykkehjemmet

 4. Tilbaketråkk: Tirsdag 10. mai | Blisunn

 5. Tilbaketråkk: Bringebærsmoothie | Blisunn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.