Endelig tilbake til "hverdagen" igjen. Det vil si, de to siste dagene har bestått i å flytte på ting, bære kasser, vaske, løfte tungt og fly mellom en hytte og hus – vårt nye hjem 🙂 Vi er nå kommet innom døren, og bokstavligtalt ikke noe lenger. Det blir derfor noen lange kvelder med å få alt på plass slik det skal være..
Treningsveilederkurset i Oslo var svært lærerikt, utfordrende og gøy! Moro å møte så mange andre treningsinteresserte og dele erfaringer og tips med hverandre. Nå må jeg lære meg alt om 100 styrkeøvelser til neste samling som er tidlig i mai, så her kan man ikke ligge på latsiden.. (Si i fra om noen i Stryn området ønsker å stille som "prøvekanin", jeg trenger trening på å formulere gode forklaringer/ instrukser og rettleie under utførsele av øvelser!!)
Over til dagens middag: Tomatwok med ovnsbaktepoteter
Ovnsbakte poteter:
- 2 store poteter
- 1 liten løk
- Olivenolje (smør eller kokosolje kan også brukes)
- Revet ost
- Purre
- Salt, pepper og paprika krydder.
Skjær potetene i tynne skiver og legg de i en ildfastform sammen med løkringer. Strø på krydder og litt olivenolje og sett det i ovnen på 220°C i ca 15 min. Ta de ut og strø over purre og ost og stek de videre i ca 15 min til osten er gyllen. Mens potetene steker lager du woken 🙂
Tomatwok med kjøttdeig
- Kjøttdeig
- Grønnsaker (gulrot, brokkoli, løk, hvitløk er hva jeg hadde)
- Hermetiske hakkede tomater
- Tomatpure
- Soltørkede tomater
Stek kjøttdeigen først, og legg den til side. Stek grønnsakene til de er gyldne og bland i kjøttdeig, tomater og tomatpure. La det småkoke en liten stund.
Server gjerne med litt parmesan og rømme.
MMMmmm dette ser så utrolig bra ut :))
Eg kan vere prövekanin 😀 bara sei i fra og eg er klar 😉
Kjekt å lese bloggen din!!
takk for det, så hyggelig å høre 🙂 flott – du hører fra meg 🙂
😉
Fantastic post.Thanks Again. Much obliged.
Thanks a lot for the post.Thanks Again. Cool.
I value the post.Thanks Again.